fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kinder-MR

Vergaderdata van schooljaar 2018 -2019

Donderdag 18 oktober

Donderdag 29 november

Donderdag 7 februari

Donderdag 11 april

Donderdag 27 juni

De Kinder-MR is in oktober 2017 gestart. Iedere klas heeft een vertegenwoordiger. Voor het overleg bespreken de kinderen in hun eigen klas welke onderwerpen besproken moeten worden. De oudere kinderen helpen de jongere kinderen hierbij. 

Naast de agendapunten uit de groepen bespreekt de directeur ook andere onderwerpen met de kinderen, zoals de onderwijsvernieuwing. 

De kinderen maken zelf een verslag van de bijeenkomsten. Het verslag hangt op meerdere plekken in de school. Ook zijn de verslagen hieronder te lezen. 

 

Hiernaast leest u het verslag van de vergadering van 17 januari januari. Vanwege privacyredenen is de vlog van het gesprek alleen beschikbaar in het besloten deel van de website/ app. 

Hiernaast leest u het verslag van de vergadering van 29 november. Vanwege privacyredenen is de vlog van het gesprek alleen beschikbaar in het besloten deel van de website/ app. 

Hiernaast leest u het verslag van de vergadering van 18 oktober. Vanwege privacyredenen is de vlog van het gesprek alleen beschikbaar in het besloten deel van de website/ app.