fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Gebedsgroep

 

Samen bidden voor de school

Met regelmaat komt een groep ouders bij elkaar om te bidden voor de school. Vooraf is er contact met de directeur over gebedspunten die er zijn. De bijeenkomst begint met een stukje lezen uit de Bijbel.  Vervolgens is er tijd van gebed. 

De data voor dit schooljaar staan in de agenda. 

Waar spreekt de gebedsgroep af?

De bijeenkomsten zijn van 11.15 uur tot 12.30 uur bij de familie Zwijnenburg (Hortensiastraat 2, Oud-Beijerland, direct naast de school).

Voor wie is de gebedsgroep?

Iedereen is welkom om bij de gebedsgroep aanwezig te zijn. Als je niet gewend bent om hardop te bidden, dan kun je meeluisteren en voor jezelf bidden. Is bidden nog nieuw voor je, dan is de gebedsgroep een mooie gelegenheid om te ervaren hoe het is om samen te bidden. 

Wat is bidden eigenlijk?

Bidden is praten met God. Tijdens het bidden danken we God voor al het goede en we vragen hulp voor de zorgen die er zijn. 

Verhoort God alle gebeden?

God hoort wel alle gebeden. Dit kunnen we lezen in de Bijbel. God verhoord niet alle gebeden. Soms gaan dingen anders dan we graag zouden zien. Wel weten we dat God ons draagt als we moeilijke dingen meemaken. Het bijzonder om te weten dat we deze steun mogen ervaren van boven. 

Kan ik een gebedspunt aandragen?

Ja, dat kan. Je kunt dit doen door je gebedspunt te e-mailen naar schipperlc@gmail.com