fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
18
juli

Leerlingen van leerjaar 8 schitteren in de afscheidsmusical

Na acht jaren op de Sabina kwam er voor de leerlingen een einde aan de basisschool. Afscheid nemen doe je met het opvoeren van een musical. Onder de bevlogen leiding van juf Irene en juf Trea hebben de kinderen vele weken geoefend. Woensdagavond voerden de kinderen de musical "Gewoon Super"  voor hun ouders op. Met gezonde spanning zongen en acteerden de kinderen waarbij de ouders genoten van hun kroost. 

Na het opvoeren van de musical bedankten juf Trea en juf Irene alle ouders die hebben meegeholpen met het schilderen van het prachtige decor. Ook de juffen kregen een groot applaus voor hun inzet. 

Meester Jeffrey wenste de kinderen succes op hun volgende school. De kinderen kregen een afscheidsboek met persoonlijke stukjes van de leerkrachten. Ook kregen de kinderen een bijbel van school. Het team van leerkrachten sloot af met een lied en daarna was het tijd om afscheid te nemen.

Donderdagochtend komen de kinderen nog even op school om hun spulletjes op te halen. Alle kinderen van de school zwaaien de leerlingen uit. 

Veel succes op het VO en kom nog eens terug om je rapport te laten zien.