fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
7
februari

Music4Kids bij de Bazuin!

Op zaterdagmiddag 9 maart organiseert muziekvereniging de Bazuin “Music4Kids”: een muzikale middag voor kinderen van groep 3 tot en met groep 6 uit Oud-Beijerland.

Tijdens Music4Kids zullen er vier muzikale workshops worden gegeven. Het hoogtepunt is het leren schuiven op een pBone (plastic trombone). Wij hebben Mr. pBone uitgenodigd om deze middag op een professionele wijze tot een succes te maken. Het is voor iedereen mogelijk om deze middag al trombone te spelen. Extra leuk is dat de kinderen die mee doen aan de Music4Kids middag, ook morgen en kunnen meespelen tijdens ons Music4Kids concert op 23 maart!

Music4kids en het bijbehorende concert zijn evenementen die perfect aansluiten bij de kunstzinnige kerndoelen in het onderwijs.
Tijdens deze middag en avond willen wij de kinderen kennis laten maken met zelf muziek maken en wat dit voor/met je doet om gevoelens en ervaringen uit te drukken. Daarnaast willen wij ook laten zien dat het ontzettend leuk is om bij een muziekvereniging te spelen en het culturele leven in Oud-Beijerland onder de aandacht brengen.

Laura Appelo
Namens muziekvereniging “De Bazuin” - Oud-Beijerland
Organisatie Music4Kids