fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
29
maart

Alle leerlingen geslaagd voor het theorie verkeersexamen

De lastigste vraag ging misschien wel over de kleur kleding die je moet dragen als je gaat fietsen in de mist. Een veel simpele vraag ging over ballen meenemen op fiets. Alle kinderen weten dat het niet de bedoeling is dat je losse tennisballen of een voetbal in je krat of mand voor op de fiets moet leggen. Bij de eerste de beste hobbel liggen alle ballen op straat en dat kan gevaarlijk zijn. 

Wekenlang hebben de leerlingen van unit 7-8 geoefend. De juffen en meester hebben zo goed mogelijk de jongens en meisjes klaargestoomd voor het online theorie verkeersexamen. Vandaag was het moment dat de kinderen konden laten zien wat ze hadden geleerd. Iedereen begon dan ook goed voorbereid aan de toets van 25 vragen. De spanning duurde gelukkig niet lang, want na afloop was de uitslag direct bekend: Iedereen geslaagd!

Voor de vier leerlingen die thuis waren door coronagerelateerde oorzaak was er ook een goede oplossing bedacht. Direct na schooltijd nam juf Trea de toetsen af op afstand. Ook deze vier leerlingen hebben laten zien dat ze de verkeersregels goed kennen. 

Goede gedaan allemaal. Op naar het praktijkexamen op de fiets.