fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
9
oktober

Wow! Schrijfster Vivian den Hollander

Op donderdag 8 oktober bracht schrijfster Vivian den Hollander in het kader van de Kinderboekenweek een bezoek aan de groepen 4, 5 en 6 van CBS Sabina van Egmond.

De kinderen konden niet wachten om haar in het echt te ontmoeten. Even was er sprake van dat het feest niet door kon gaan, maar met de inachtneming van de nodige maatregelen kon alles veilig en goed worden geregeld. Vivian den Hollander vertelde over de verhalen van Spekkie en Sproet: hoe komt ze op ideeën en wie maakt die prachtige tekeningen in haar boeken?

Voor de afwisseling van het programma speelde Vivian op haar gitaar en zong ze een lied over de avonturen van Spekkie en Sproet. Daarna heeft ze een stuk uit het boek 'Spekkie en Sproet en de raadsels van het cruiseschip' verteld met foto's en tekeningen op het digibord. Het werd heel erg spannend! De kinderen mochten zelf verzinnen wat de oplossing van het raadsel was. Daar kwamen hele originele vondsten uit!

Als afsluiting van een geslaagd bezoek kregen alle kinderen een kaart met de handtekening van de schrijfster. Een mooie herinnering aan een dag vol verhalen.