fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Buitenschoolse opvang

Villa Sabina - Croonenburgh

In CBS Sabina van Egmond, locatie Sportlaan, bevindt zich Villa Sabina. Een kleurrijke BSO met plaats voor 40 kinderen. Door de geweldige ligging nabij Poortwijk maken we vaak uitstapjes naar Speeltuin Speelvlucht of kinderboerderij de Boezemvriend welke op een paar meter loopafstand aanwezig zijn.

Is er even geen tijd voor de speeltuin of kinderboerderij? Trek de kasten open en knutsel, of speel een potje voetbal in de gymzaal. Nog steeds niet voldaan? Dan biedt het grote schoolplein voldoende ruimte om te spelen, rijden met karren en te klimmen op de klimtoestellen. Spelen was nog nooit zo leuk!

Ons kinderdagverblijf Villa Gravin (Gravinnelaan 100) bevindt zich op loopafstand van Villa Sabina. Hierdoor komen de peuters al geregeld bij Villa Sabina voor sport- en spelactiviteiten.

Maandag, dinsdag en donderdag: 07.00-09.00 uur en van 14.45-18.30 uur.
Woensdag: Voorschools gesloten, de kinderen worden opgevangen bij Villa Heksenketel. 's Middags geopend van 12.00-18.30 uur.
Vrijdag: 07.00-09.00 uur en van 12.00-18.30 uur.
Vakanties: Gesloten, de kinderen worden opgevangen op Villa Heksenketel.  

Voor meer informatie: www.kivido.nl/villa-sabina

De Klimboom - Poortwijk

Buitenschoolse opvang locatie Klimboom in Oud Beijerland, is een prachtige nieuwe locatie van SDK kinderopvang. Het gebouw is door de architect in goed overleg met SDK kinderopvang ontwikkeld zodat het volledig aansluit bij de wensen en eisen van nu.

Het is een heerlijke plek waar kinderen zich snel thuis zullen voelen en waar na schooltijd en in de schoolvakanties écht heel veel te doen en te beleven is. Er is een levensgrote boomhut waar kinderen in klimmen, spelen en met een glijbaan vanaf roetsjen. We hebben een laboratorium om proefjes te doen, een heuse muziekstudio en een zand- en waterhoek. En ook buiten is er veel uitdaging met een heerlijk speeldakterras en een megagrote opvallende glijbaan. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen terecht bij locatie Intermezzo, ook in Oud-Beijerland. BSO Klimboom in Oud-Beijerland is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussendijdse opvang (tso).  Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren. Bent u benieuwd naar de kosten van de kinderopvang? Gebruik dan onze kostencalculator.

Voor meer informatie: www.sdk-kinderopvang.nl/locatie/bso-klimboom/