fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
5
december

Sinterklaasviering

  • Sylvia Nelemans
  • 5 december 2022

De Sint is alweer een paar dagen in het land. Op dinsdag 29 november mogen de leerlingen hun schoen zetten. U hoort via de basisgroep/ unit of uw kind(eren) een schoen mee moeten nemen. Dit jaar krijgen niet alleen de kinderen een cadeautje, maar mogen de leerkrachten zelf ook nog een verlanglijstje maken. De leerkrachten krijgen hun cadeautje op dezelfde dag dat ook de kinderen iets in hun schoen krijgen. 

 

Op maandag 5 december komt de Sint naar de Sabina. 

Op de locatie Poortwijk komt de Sint ‘s morgens aan op het schoolplein (rond 8.50 uur). De jongens en meisjes van de Sabina zullen de Sint samen met de leerlingen van OBS De Klinker ontvangen. U bent van harte welkom om te komen kijken. Om het goed te kunnen zien kunt u plaatsnemen op de vide van basisgroep 4-5. U kunt via de zij-ingang naar binnen lopen. 

Op de locatie Sportlaan komt de Sint ook ‘s morgens aan op het schoolplein (tussen 8.45 uur en 9.15 uur). Hier bent u ook van harte welkom om te komen kijken. U kunt plaats nemen op het schoolplein voor de hekken. 

 

Op 5 december krijgen de leerlingen van leerjaar 1 -4 krijgen een cadeautje van de Sint. De leerlingen van leerjaar 5 -8 trekken lootjes. Vervolgens kopen zij een cadeautje en maken ze een surprise. De surprises kunnen op vrijdag 2 dec. na schooltijd tot 14.30 uur worden gebracht of op 5 dec. in de ochtend om 8.15 uur.